Актьорът Христо Шопов, който беше арестуван в края на миналата седмица за

...
Актьорът Христо Шопов, който беше арестуван в края на миналата седмица за
Коментари Харесай

Христо Шопов завежда контрадело срещу съседката си Патриша

Актьорът Христо Шопов, който беше задържан в края на предходната седмица за нахлуване над чужденка, може и да потърси правата си в съда, откакто завърши делото. Той към момента не желае да разяснява случая, като ще направи изказване, когато няма да попречи на следствието.

Пред " Галерия “ адвокатката на артиста Ина Лулчева беше сбита: " Когато се потвърди в съда, че обвиняванията на Патриша Тийвс не са правилни, а те не са правилни, несъмнено господин Шопов ще си потърси правата. Така поучавам всички мои клиенти, само че дано изчакаме края на делото “.

Шопов излезе на независимост против най-леката мярка за неотклонение – подписка. Съдът разгласи, е няма доказателства звездата на българското кино да е насочвал револвер към своята съседка с думите: " Ще те гръмна в лицето с револвера ми “.

От два видеоклипа, които самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка с ключове, чувало се и подрънкването им. Затова съдът разгласи, че може да се направи извод, че артистът не е държал револвер, а ключове.

По отношение на втората имитация, също изречена на британски:  " те ще убия “, съдът сподели, че тя се чува на клипа, изработен от Патриша.

Тази имитация е изречена в разгара на разгорял се междусъседски спор, изясни съдът. Съдебномедицинската експертиза посочила, че тя има пострадване на един ден. Според прокуратурата било породено от това, че Шопов я хванал под брадичката, блъснал я в оградата на прилежащата къща и тя паднала.

Магистратите също по този начин одобриха, че няма заплаха Христо Шопов да се укрие, защото като се изключи че има открит адрес, той е обществена персона. Никога не е бил осъждан и не е имал противообществени прояви. След случая от вкъщи на Шопов са конфискувани три законни револвера.

По делото е разпитана и брачната половинка на Шопов – Мариана Станишева, която беше на правосъдното съвещание. Тя обяснила, че преди години имало спор с Патриша и от този момент всички съседи избягвали да поддържат връзка с нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР